Stiinta & Tehnologie

#Samsung Galaxy S7 edge #specificatii Samsung Galaxy S7 #lansare Samsung Galaxy S7 #Galaxy S7 #Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 si S7 edge au fost lansate si in Romania

Noile telefoane Samsung Galaxy S7 si S7 edge au fost lansate si in Romania. Noile dispozitive mobile au un aspect imbunatatit, functii avansate si autonomie imbunatatita. In plus, noile telefoane sunt rezistente la apa.

Modelele Galaxy S7, de 5,1 inci, si Galaxy S7 edge, de 5,5 inci, sunt construite din sticla 3D si metal, avand un design elegant si ergonomic, fiind usor de tinut in mana. in plus, functia Always-On Display le permite utilizatorilor sa nu rateze nicio notificare importanta si niciun apel, chiar si atunci cand nu pot folosi telefonul.

Noile smartphone-uri dispun de asemenea de slot pentru card micsoSD, astfel incat capacitatea totala a memoriei poate ajunge pana la 200GB. Samsung Galaxy S7 si Galaxy S7 edge au certificare IP68, astfel ca rezista scufundate in apa la adancime de 1,5 metri pentru o durata de 30 de minute, dar si la praf.

„Ne bucuram sa le aducem consumatorilor romani cele mai noi smartphone-uri Samsung la putin timp dupa lansarea de la Barcelona. Galaxy S7 si S7 edge sunt inspirate din dorintele utilizatorilor care vor nu doar un telefon mobil, ci un partener de incredere. Mai mult, Samsung urmareste crearea unei galaxii de experiente, care sa imbunatateasca modul in care oamenii se conecteaza. Astfel, prin parteneriatul global cu Facebook, le putem oferi utilizatorilor o experienta de conectare captivanta facilitata de noile smartphone-uri prin conectarea la o serie de produse si servicii”, a declarat Cristian Cojocaru, Head of Telecom Division, Samsung Electronics Romania.

Camera foto imbunatatita

Noile smartphone-uri Galaxy S7 si S7 edge, vin cu cea mai performanta camera foto disponibila in acest moment pe un telefon. Tehnologia Dual Pixel, disponibila pana acum doar pe camerele foto profesionale, luminozitatea F1.7 a obiectivului si dimensiunea mai mare a pixelilor permit un autofocus mai rapid si realizarea unor fotografii la calitate exceptionala, in orice fel de conditi. Prin dubla apasare a butonului Home, camera se declanseaza rapid, in mai putin de o secunda, iar utilizatorii pot surprinde momentele importante intr-o clipita. Totodata, modul Panorama a fost imbunatatit, astfel ca permite acum realizarea fotografiilor panoramice chiar si cu subiecti aflati in miscare.

Performanta

Samsung Galaxy S7 si Galaxy S7 edge vin cu imbunatatiri software si hardware ce optimizeaza performanta smartphone-urilor. Procesorul este cu peste 30% mai rapid decat cel disponibile pe modelele anterioare, iar cipul grafic este cu peste 60% mai puternic, astfel ca pentru pasionatii de gaming pe mobil noile smartphone-uri aduc performante imbunatatite si mai multe detalii grafice. Game Launcher si Game Tools iti permit sa comunici, sa primesti apeluri, sa dai mesaje, chiar si atunci cand esti in mijlocul actiunii unui joc, fara a fi nevoie sa il intrerupi. in plus, utilizatorii pot inregistra experienta de gaming sau isi pot partaja ecranul pentru a se juca cu alti utilizatori. Tehnologia Vulkan API de pe noile Galaxy S7 si S7 edge le ofera utilizatorilor posibilitatea de a juca jocuri grafice cu un consum redus al bateriei oferind in schimb elemente grafice la o calitate fara compromisuri. Bateria mai mare are o autonomie imbunatatita, astfel ca o singura incarcare permite urmarirea unui sezon intreg de Game of Thrones, iar tehnologia de racire importata de la rachetele Nasa asigura functionarea perfecta, fara supraincalzirea dispozitivelor in ciuda conditiilor de utilizare intensiva.

Galaxie de experiente

Noile smartphone-uri sunt portalul de acces catre o galaxie de experiente care redefineste conexiunile cu alte dispozitive. Smartphone-ul devine dispozitivul care poate interactiona cu celelalte dispozitive si care integreaza toate informatiile, datele si aplicatiile de care utilizatorii ar putea avea nevoie, indiferent de locul in care se afla si momentul zilei.

Astfel, cu Samsung Galaxy S7 si S7 edge se pot conecta la Gear VR, pentru o experienta captivanta de vizionare, fie ca vizualizam filmul din vacanta de vara sau cel mai nou blockbuster. Mai mult, cu camera Gear 360 utilizatorii au acum posibilitatea de a crea propriul continut 360, redefinind felul in care ne amintim o vizita la muzeu sau o dupa amiaza petrecuta cu prietenii. Totodata, smartphone-urile sunt compatibile cu smartwatch-ul Gear S2, pentru a le oferi utilizatorilor mai multe posibilitati de exprimare a stilului personal, pastrand acelasi design circular si specificatiile tehnice avansate.

Specificatii tehnice Galaxy S7 si Galaxy S7 edge

 

 

Galaxy S7

GalaxyS7 edge

Sistem de operare

Android 6.0 (Marshmallow)

Retea

LTE Cat.9(450/50Mbps)

* Poate varia, in functie de piete si de operatori

Dimensiuni

142.4 x 69.6 x 7.9mm, 152g

150.9 x 72.6 x 7.7mm, 157g

Procesor

Exynos Octacore (2.3GHz Quad + 1.6GHz Quad), 64 bit, 14 nm process

 

Memorie

4GB RAM (LPDDR4), 32/64GB (UFS 2.0) + microSD

(Capacitate totala pana la 200GB)

Ecran

5.1” Quad HD Super AMOLED

2560 X 1440 (577ppi)

 

5.5” Quad HD Super AMOLED

2560 X 1440 (534ppi)

EdgeScreen

Camerafoto

Principala: Dual Pixel 12MP (F1.7), Smart OIS

Frontala: 5MP (F1.7)

Baterie

3,000mAh

3,600mAh

Fast Charging prin cablu si wireless

incarcare Wireless compatibila cu WPC si PMA

Plati

NFC, MST

Conexiuni

WiFi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz), MIMO,
Bluetooth® v 4.2 LE, ANT+, USB 2.0, NFC, Location

Senzori

Accelerometru, Senzor de proximitate, RGB Light, Senzor geo-magnetic, Gyro,

Senzor de amprenta, Barometru, Hall, HRM- Senzor de monitorizare a pulsului

IP Code

IP68

Audio

MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR,
AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA

Video

MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM

Noile smartphone-uri vor putea fi achizitionate din magazinele partenere si de la operatori incepand cu 11 martie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea