Stiinta & Tehnologie

#amprenta digitala #smartphone #mobile world congress #samsung galaxy s5 #senzor de scanare a irisului

Samsung Galaxy S5 - lansat pe 23 februarie. Smartphone-ul nu va avea senzor de scanare a irisului!

Desi in urma cu aproape doua saptamani, existau zvonuri ca noul Samsung S5 va fi dezvaluit in martie, iata ca smartphone-ul urmeaza sa apara in fata publicului mai devreme, respectiv pe 23 februarie.

Zvonurile despre noul Samsung Galaxy S5 se intensifica pe masura ce se apropie Mobile World Congress de la Barcelona. Acum, Eldar Murtazin, redactorul-sef al Mobile-review.com, cel care a prezis corect si lansarea lui Galaxy S4 anul trecut, afirma ca smartphone-ul coreean va fi lansat la Barcelona, pe 23 februarie.

Totusi, Murtazin spune ca noul device va fi disponibil in magazine pana la sfarsitul lunii aprilie, lucru afirmat recent si de vicepresedintele executiv al diviziei de mobile de la Samsung, Lee Young Hee.

Un alt zvon despre noul Galaxy S5 este ca nu va beneficia de senzorul de scanare a irisului pentru a putea fi deblocat, ci va folosi un senzor de amprenta digitala pozitionat imediat sub ecran.

Sursa foto: notebookcheck.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea