Stiinta & Tehnologie

#samsung #smartphone # galaxy s5 # lansare s5

Samsung Galaxy S5 disponibil in carcasa metalica in martie

Noul Galaxy S5, viitorul flagship al celor de la Samsung, va fi lansat in luna februarie, urmand sa apara in magazine in luna martie. Din cate se pare, smartphone-ul va avea un sasiu metalic mai mare decat actuala generatie.

Potrivit unor surse din industrie, citate de media coreeana, Samsung va incepe productia de masa a lui Galaxy S5 in ianuarie 2014, iar telefonul va fi lansat la Congresul International al Telefoniei Mobile din luna februarie, scrie Trusted Reviews.

Astfel, numai in prima luna a anului viitor vor fi fabricate in jur de 1 milion de dispozitive Galaxy S5, cu aceasta cifra ajungand la sase milioane la sfarsitul lui februarie.

In ceea ce priveste terminalul in sine, se pare ca noul Samsung Galaxy S5 va veni imbracat intr-un cadru metalic de aluminiu si va avea un ecran de 5 inchi cu o rezolutie de 2560 x 1440p.



Totusi, alte zvonuri dau ca sigura si aparitia unei versiuni cu carcasa de plastic si ecran AMOLED. Noul S5 ar putea sa beneficieze si de tehnologia scanarii retinei. Ramane de vazut daca aceste zvonuri se vor concretiza la lansarea de peste trei luni.

sursa foto: trustedreviews.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea