Stiinta & Tehnologie

#samsung galaxy #Samsung Galaxy S4 # teste Samsung Galaxy S4 #teste samsung galaxy

Samsung Galaxy S4 este deja in teste

Samsung pastreaza tacerea cu privire la Samsung Galaxy S4, cunoscut si sub numele de cod Samsung I9400, dar primele teste benchmark demonstreaza ca telefonul este in dezvoltare.

Samsung Galaxy S4 este asteptat in al doilea trimestru al lui 2013, la aproximativ un an dupa lansarea Samsung Galaxy S3.

Rezultatele testelor benchmark NenaMark2 au ajuns online pentru modelul GT-I9400, despre care specialistii spun ca va deveni Samsung Galaxy S4.

Cifrele nu sunt impresionante, lucru ce aduce aminte de primele teste benchmark pentru Galaxy S3, care au fost derulate pe specificatii mult mai modeste decat cele adevarate ale telefonului, potrivit GSMArena.com.

Analistii cred ca noul Samsung Galaxy S4 va aduce un ecran full HD, alaturi de o camera foto de 13MP si un procesor quad-core impresionante.

Primele informatii oficiale despre Samsung Galaxy S4 sau macar despre o parte din componentele sale ar putea fi disponibile la inceputul anului 2013.

Sursa foto: Bostinno.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea