Stiinta & Tehnologie

#samsung galaxy S III #samsung galaxy #smartphone samsung #gandget

Samsung Galaxy S III, gadgetul cu cele mai rapide vanzari din istorie

Samsung Galaxy S III va deveni in curand gadgetul cu cele mai rapide vanzari din istoria electronicii. Samsung a inregistrat 9 milioane de precomenzi, chiar inainte de lansarea telefonului.

Recordul detinut in prezent pentru cele mai mari vanzari in primele 60 de zile de la lansare apartine companiei Microsoft, care a vandut peste 8 milioane de Kinect in primele doua luni.

Samsung Galaxy S III ar putea chiar depasi pragul de 10 milioane de unitati, avand in vedere interesul urias pentru smartphone-ul companiei sud-coreene.

La productia celor 9 milioane de Samsung Galaxy S III au lucrat peste 75.000 de angajati, potrivit estimarilor PhoneArena.com.

Numarul este impresionant avand in vedere ca majoritatea acestora sunt angajati directi ai Samsung. In timp ce multe companii cumpara componente de la firme specializate, Samsung a creat si produs ecranul, procesorul si memoria RAM si NAND flash a Samsung Galaxy S III.


Sursa foto : Technobuffalo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea