Stiinta & Tehnologie

#samsung #galaxy s #smartphone

Samsung Galaxy S a fost desemnat smartphone-ul anului

Samsung Galaxy S, unul dintre cele mai noi telefoane mobile care ruleaza sistemul de operare Android, a fost desemnat de catre Asociatia Europeana pentru Imagine si Sunet (EISA), smartphone-ul anului 2010 - 2011.

Pe langa premiul pentru Galaxy S, compania coreeanaa a mai castigat distinctii pentru sistemul Home Cinema Samsung UE46C8700 3DTV & HT-C6930W, player-ul Blu-ray Samsung BD-C8900/8900s si camera foto compacta Samsung EX1 .

Samsung Galaxy S, care functioneaza cu sistemul de operare Android, incorporeaza un ecran tactil AMOLED de 4 inch si un procesor de 1 Ghz pentru rularea de aplicatii. Modelul permite sfolosirea functiei "smart life" si poate rula un continut bogat prin intermediul Layar Reality Browser si al serviciului LBS (Location Based Services).

Printre caracteristicile speciale ale smartphone-ului se numara conectivitatea Bluetooth 3.0, cea mai recenta conectivitate Wi-Fi cu DLNA, dar si HSPA. Galaxy S incorporeaza interfata TouchWiz 3.0 si functia "swype", adica cea mai rapida si simpla metoda de a introduce text pe ecranul tactil.

Galaxy S masoara 122,4 x 64,2 x 9,9 mm si cantareste in jur de 120 de grame, iar ecranul tactil AMOLED are o rezolutie generoasa de 480 x 800 pixeli si poate reda pana la 16 milioane de culori. Modelul va fi disponibil in doua variante, cel de 8 GB sau cel de 16 GB, ambele suportant upgrade cu maxim 32 GB.

Smartphone-ul dispune functia mDNIe, mobile Digital Natural Image Engine, o tehnologie utilizata la cele mai bine vandute modele de LCD si televizoare LED. Samsung Galaxy S a fost recent lansat si pe piata autohtona.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea