Stiinta & Tehnologie

#android #galaxy ii #samsung

Samsung Galaxy II ar putea fi deja in lucru

Coreenii de la Samsung ar putea lucra deja la un nou telefon mobil din familia Galaxy, terminale care ruleaza Android.

In prezent compania detine doua modele cu acest sistem de operare, Samsung Galaxy si Galaxy Spica (versiunea Lite).

Specificatii tehnice Galaxy II


Desi noile informatii nu au fost confirmate este posibil ca Samsung Galaxy II sa dispuna de un ecran sensibil la atingere AMOLED de 3,7 inch. Telefonul va rula sistemul de operare Android 2.1 si va dispune de un procesor Snapdragon de 1 Ghz, acelasi CPU ca si primul model, desi compani coreeana a produs propriile procesoare de 1 Ghz denumite Hummingbird . Zvonurile despre telefonul mobil Samsung Galaxy II mai indica cateva detalii tehnice. Astfel, terminalul va fi echipat cu o camera foto de 5 MP cu autofocus si probabil si flash LED, plus 32 GB memorie interna. Mai mult, noul telefon mobil ar putea fi prezentat oficial in cadrul evenimentului Mobile World Congress 2010.

Originalul Samsung Galaxy

Samsung i7500 Galaxy masoara 115 x 56 x 11,9 mm si ruleaza sistemul de operare Android 1.5 (Cupcake). Modelul are un ecran OLED (Organic Light Emitting Diode) de 3,2 inch, cu rezolutie HVGA de 480 x 320 pixeli si suport pentru 16 milioane de culori.

Telefonul dispune de un procesor Qualcomm MSM7200A de 528 MHz si memorie interna de 8 GB, camera foto de 5 MP si conectivitate ridicata, de la GPRS si EDGE, ambele de clasa 10, 3G cu HSDPA/HSUPA, Wi-Fi 802.11 b/g, Bluetooth si microUSB, ambele de versiune 2.0. Petul lui Samsung i7500 Galaxy este de 300 euro, adica aproximativ 1.200 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea