Stiinta & Tehnologie

Samsung G800 si F700, doua noi telefoane high-class

Dupa recentele informatii despre lansarile modelelor de telefone Seranata si Armani este momentul sa va anuntam ca producatorul Samsung pregateste inca doua aparitii importante – Samsung F700 si Samsung G800.

Pana la ora actuala nu au aparut foarte multe informatii despre cele doua terminale. Ceea ce stim deocamdata despre Samsung F700 este ca va beneficia de foto de 5 megapixeli cu functie de autofocus si conexiune HSDPA.

Celalalt model din categoria high-end anuntat de Samsung, G800, nu a fost inca prezentat in mod oficial. Totusi, am aflat cu ce se va lauda viitorul smartphone – camera foto de 5 megapixeli cu functie de autofocus si blitz xenon precum si zoom optic de 3x, conexiune HSDPA, bluetooth si boxe stereo. Asteptam cu interes sa le vedem pe piata si sa le putem cumpara.

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea