Stiinta & Tehnologie

#touchscreen #who wants to be a millionarei #pacman #games edition #samsung f480

Samsung F480 in versiunea Games Edition

Modelul Samsung F480, unul din cele mai de succes terminale ale coreeniilor va fi disponibil intr-o noua versiune.

Modelul original a fost lansat in primavara anului 2008, iar varianta Samsung F480 Games Edition va veni cu o serie de jocuri preinstalate.

Jocuri full

Editia speciala a modelului Samsung F480 va dispune de o serie de jocuri in versiunea completa printre care se afla si " Pacman ", " Who wants to be a millionaire 2009" si "Millenium Poker".

Totusi, specificatiile tehnice ale lui Samsung F480 Games Edition nu se schimba cu nimic. Terminalul masoara tot 98,4 x 55 x 11,6 mm, si cantareste in jur de 100 de grame. Are ecran de 2,8 inchi, sensibil la atingere cu rezolutie QVGA de 240 x 320 pixeli si o camera foto de 5 MPcu autofocus si flash LED, plus stabilizator de imagine si tehnologie de detectare a fetei si a zambetului.

Samsung F480 are player audio si video incorporat care suporta de la MP3-uri la WMA-uri sau formate Real. Nu ii lipseste nici radio-ul FM cu RDS, iar Google Mail si Search vin preinstalate.

Alte detalii

Unul din lucrurile cele mai importante ale terminalului sunt interfata si ingredientele de navigare plus conectivitatea care il scoate in evidenta. Lui Samsung F480 nu ii lipseste GPRS-ul, EDGE-ul si 3G-ul cu HSDPA.

Memoria telefonului este de 232 MB, dar are capacitate de extindere de pana la 8 GB cu ajutorul unui card microSD. In prezent, modelul original Samsung F480 poate fi achizitionat si in Romania la pretul aproximativ de 1.000 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea