Stiinta & Tehnologie

Samsung F300, un telefon absolut neobisnuit

Samsung F300 supranumit si Ultra-Music a facut senzatie la CES 2007 la Las Vegas unde a fost prezentat publicului pentru prima oara.

Si pe buna dreptate: F300 este un telefon absolut neobisnuit. In loc sa aiba o parte frontala si un capac “in spate” ca toate mobilele de pe piata la ora actuala, Ultra Music are 2 fete: una dedicata strict apelurilor telefonice si una dedicata functionalitatii de music player. Cele 2 nu sunt active in acelasi timp, comutarea facandu-se printr-un buton lateral, dar este posibil sa primesti apeluri atunci cand “fata muzicala” este activa.

O tastatura excelenta acompaniaza telefonul, in vreme de MP3 playerul se controleaza cu o tastatura tactila cu design in stil iPod care este destul de dificil de manevrat. O alta particularitate este husa de protectie, care contine un al doilea acumulator . Astfel echipat, telefonul este capabil de performante incredibile in autonomie - folosind doar functia de player MP3 se pot atinge pana la 35 de ore de muzica incontinuu in conditiile in care cele 2 acumulatoare sunt incarcate !

Inginerii de la Samsung au reusit sa “inghesuie” destul de multe intr-o carcasa subtire cu dimensiuni de doar 103.5 x 44 x 9.4 mm si greutate a telefonului de 79g. Adaugarea protectiei cu acumulator integrat aproape dubleaza aceasta greutate, dar - hei - - autonomia cere sacrificii . Cele 2 ecrane TFT au dimensiuni radical diferite: telefonul oferind doar 176 x 65 pixeli iar playerul audio 175 x 220 de pixeli, destul de modest intr-o epoca in care rezolutia QVGA a devenit un minim necesar.

Continuarea pe GadgetMania

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea