Stiinta & Tehnologie

Samsung D830, inca un telefon cu clapa in seria Ultra

Samsung SGH-D830 este noul terminal lansat de compania sud-coreeana in seria Ultra Edition , subtire si frumusel, facut pentru a concura Motorola RAZR . Este mai subtire decat D900 si mai avansat decat clasicul D600 care a fost un hit si in Romania. D830 este un telefon mobil triband, are numai 91,5 grame, sub un centimetru grosime. Pretul este high-end , circa 440 de dolari inainte de eventualele subsidii oferite de operatori .
Ecranul exterior este OLED, dar de dimensiuni foarte mici (96 x 16 pixeli), insa per-total arata bine.

Are pe lateral o mica mufa care este folosita ata pentru casti, cat si pentru conectarea la alimentator (mai bine spus nu puteti asculta muzica in timp ce telefonul se incarca). are slot de card microSD, memoria interna fiind de doar 80 MB. Ecranul principal are 262.000 de culori si dimensiuni ok (240x320 pixeli). Tastatura digitala nu te lasa sa simti aproape nimic cand tastezi, astfel ca trebuie mereu sa verifici daca ai scris mesajul corect.

Mai multe detalii despre acest telefon poti gasi aici

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea