Stiinta & Tehnologie

#samsung #corby #romania

Samsung Corby Preview

Modelul Samsung Corby , primul telefon mobil cu ecran tactil dedicat tinerilor, s-a lansat oficial si pe piata autohtona, iar evenimentul de lansare a fost si gazda unui concurs de grafitti.

Una dintre trasaturile definitorii ale modelului este paleta de culori in care modelul este disponibil.

Caracteristici

Pe nume complet Samsung S3650 Corby , modelul este unul dintre cele mai compacte modele de la ora actuala fiind si foarte usor. Telefonul poate fi ascuns destul de usor intr-o palma mai mare.

Samsung Corby se remarca mai ales prin paleta de culori in care este disponibil: alb, galben, portocaliu si roz. Mai mult, producatorii dau sansa utilizatorului sa schimbe carcasa telefonului cu una la alegere. Desi un telefon accesibil tinerilor, ecranul tactil al telefonului este foarte bun. Din pacate, producatorul a sacrificat din rezolutia display-ului, dar a pastrat reactia tactila buna a acestuia.

Alaturi de reactia haptica, Samsung Corby dispune si de o serie de widget-uri care fac navigarea telefonului mult mai usoara. Corby vine echipat cu acceasi interfata de utilizator Samsung, TouchWiz.

Meniu

Samsung Corby are acelasi meniu in stil matrice cu icoanele asezate pe trei randuri si trei coloane, ceea ce denota un sistem foarte clar si intuitiv. Fiind un telefon dedicat tinerilor, Corby vine cu acces direct catre retelele sociale Facebook si Twitter.

Telefonul mid-range dispune de o camera foto si conectivitate modeste, adica un sezor de 2 MP si respectiv un maxim de conectivitate EDGE.

Galerie foto Samsung Corby

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea