Stiinta & Tehnologie

#touchwiz #corby #samsung

Samsung Corby imbunatatit, lansat in Coreea

Compania coreeana Samsung nu a lansat Corby doar pe piata din Europa, dar si pe cea autohtona, unde telefonul mobil, un entry-level in Europa, a devenit un telefon mid-range .

Pentru coreeni, Samsung Corby va fi disponibil intr-o serie de culori ca alb (Minimal White), roz (Cupid Pink), galben (Jamaican Yellow) si verde fosforescent (Energetic Green).

Specificatii tehnice

Asemenea originalului din Europa, Corby pentru coreeni este un telefon cu ecran tactil care dispune de suport pentru retele sociale precum Facebook, Twitter sau MySpace.

Samsung Corby masoara 103 x 56,5 x 12 mm, cantareste 92 de grame si are un ecran sensibil la atingere de 3 inch, in loc de 2,8 inch, cu rezolutie WQVGA de 480 x 270 px si afiseaza pana la 256.000 de culori. Telefonul dispune si de player muzical si video si suporta formate audio MP3, WMA, eAAC+ (audio) si H.263, H.264, MP4 si WMV (video) si are o memorie interna mai mare, de peste 100 MB, spre deosebire de versiunea europeana care are doar 50 MB.

Alte detalii

Modelul Corby incorporeaza interfata de utilizator proprietara Samsung, TouchWiz si are sistem tactil de feedback care face ca operatiunile accesate de pe ecranul tactil sa fie simple si intuitive. Mobilul ofera un raspuns tactil atunci cand utilizatorii fac o selectie pe ecranul telefonului prin intermediul unui widget.

Camera foto din dotarea telefonului ramane de doar 2 MP, fara flash sau autofocus, dar conectivitatea modelului a fost ridicata la 3G spre deosebire de EDGE-ul disponibil in Europa. Versiunea noua de Samsung SCH-W900/SPH-W9000/SPH-W9050 Corby se va lansa doar in Coreea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea