Stiinta & Tehnologie

#samsung bigfoot #spica #adroid #donut #telefon mobil

Samsung Bigfoot si Spica, noi terminale cu Android

Compania coreeana Samsung planuieste sa lanseze alte terminale care sa ruleze sistemul de operare Android. Acest lucru este demonstrat de ultimele informatii ajuse pe internet: imagini si detalii despre doua noi modele.

Primul telefon mobil care ruleaza Android fabricat de Samsung s-a lansat in urma cu doua saptamani si se numeste i7500.

Samsung Bigfoot

Terminalul Samsung Bigfoot masoara 115,7 x 53 x 16,3 mm si dispune de un ecran cu diagonala de 3 inch si rezolutia WQVGA de 480 x 270 px. Telefonul va fi compatibil cu retele HSDPA si va rula sistemul de operare Android ( Donut ).

Modelul va dispune de o camera foto modesta de doar 3 MP, dar care va avea autofocus, 100 MB memorie interna si slot pentru card compatibil microSD. Terminalul va avea o baterie standard de 1500 mAh. Unul din cele mai importante aspecta ele lui Samsung Bigfoot este faptul ca va dispune de conectivitate Wi-fi, Bleutooth si USB 2.0, va avea receptor GPS, compas digital si accelerometru cu senzori de auto-rotatie. Telefonul este posibil sa se lanseze in luna septembrie a lui 2009.

Samsung class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/spica" title="spica">Spica

Ceva mai compact decat "fratele" Bigfoot, Samsung Spica masoara 111,5 x 52,6 x 12,9 mm, dar altfel, asemenea modelului anterior, Spica dispune de un ecran de 3 inch si rezolutia WQVGA de 480 x 270 px. Si acest terminal va fi compatibil cu retele HSDPA si va rula acelasi sistem de operare, Android (Donut).

Specificatiile tehnice ale lui Spica sunt exact cele ale lui Bigfoot. Modelul va dispune de o camera foto de doar 3 MP cu autofocus, 100 MB memorie interna si slot pentru card compatibil microSD, iar telefonul va avea o baterie standard de 1500 mAh.

Totodata, Samsung Spica va veni cu conectivitate Wi-fi, Bleutooth si USB 2.0, va avea receptor GPS, busola digitala si accelerometru cu senzori de auto-rotatie. Modelul este posibil sa se lanseze tot in luna septembrie a acestui an.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea