Stiinta & Tehnologie

#sua #telefon mobil #t-mobile #gravity #samsung behold

Samsung Behold si Gravity au fost anuntate oficial

Noile terminale Samsung T919 Behold si Gravity se vor lansa prin operatorul de telefonie mobila T-Mobile.

In prezent nu se stie daca cele doua modele se vor distribui si in afara granitelor Statelor Unite.

Samsung T919 Behold

Modelul Behold de la Samsung se aseamana foarte mult cu un alt telefon al companiei coreene, F480. Asemenea acestuia, Behold are ecran sensibil la atingere cu reactie haptica si suport pentru interfata proprietara Samsung, TouchWIZ.

Lui Samsung T919 Behold nu ii lipseste nici camera foto de cinci megapixeli cu capabilitati de capturi video si tastatura completa QWERTY virtuala. Behold este un terminal dedicat navigarilor pe internet, de aceea va suporta o conectivitate buna si broswer web bine pus la punct.

Americanii vor putea sa il cumpere pe Samsung Behold din 10 noiembrie 2008 prin T-Mobile pentru pretul de 149,99 dolari americani, dar numai cu abonament.

Samsung Gravity

Pare sa fie un telefon candybar obisnuit, dar asemenea lui LG KS360 , terminalul se gliseaza si utilizatorul descopera tastatura complata QWERTY.

Modelul Gravity este dedicat trimiterii de mesaje de aceea vine cu o suita bine pusa la punct de mesagerie instant, text, multimedia si mesaje video. Terminalul Gravity dispune si de tastatura standard alfanumerica.

Ca si Samsung Behold, Gravity se va lansa doar in reteau T-Mobile. Va fi disponibil din 17 noiembrie 2008 cu abonamente pe doi ani si va costa 49,99 dolari americani.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea