Stiinta & Tehnologie

#muzica #telefon mobil #samsung beatb

Samsung BeatB a ajuns in Romania

Samsung BeatB M3510 este acum disponibil pe piata autohtona prin intermediul foto de 2 megapixeli cu capabilitati de captare video.

Player-ul muzical din dotare are functii de Shake control asemenea telefoanelor Walkman Sony Ericsson, are acceleromentru si suporta formate audio MP3, e-AAC+ si WMA. Totodata, terminalul are radio FM incorporat.

Functii aparte

Samsung BeatB vine cu anume functii care il fac un adevarat telefon muzical. De exemplu, functia Music Recognition permite recunoasterea muzicii pe care o asculti. Asemenea aplicatie aste intalnita si in terminalele Sony Ericsson care dispun de TrackID.

Music Recognition fuctioneaza in acelasi mod, cand utilizatorul aude o melodie care ii place, inregistreaza cateva secunde din ea, apoi o trimite catre serverul dedicat si afla cine canta si cum se numeste respectiva melodie, de pe ce album e si sn ce an a fost lansata.

Samsung BeatB M3510 este importat oficial pe piata autohtona de catre HAT Group Co. Romania, fiind testat pentru a functiona in retelele operatorilor: Vodafone, Orange si Cosmote. Samsung BeatB costa aproximatic 550 RON.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea