Stiinta & Tehnologie

#samsung b3310 #slider #qwerty

Samsung B3310 se lanseaza si in alte tari din Europa

Compania coreeana Samsung a prezentat recent un nou telefon mobil dedicat segmentului feminin, modelul B3310.

Initial telefonul trebuia sa se lanseze doar in Marea Britanie, unde era disponibil in variantele de culori roz si albastru.

Specificatii tehnice

Noul dispozitiv se aseamana cu alte telefoane mobile ca Nokia Surge 6760 sau LG KS360. Atat telefoanele rivalilor, cat si modelul Samsung dispun de tastatura fizica QWERTY completa si o forma mai aparte.

Versiunea care se va lansa in Franta este ceva mai diferita de Samsung B3310 care a fost oficial prezentant pentru piata din Marea Britanie. Slider-ul care face parte din categoria entry-level masoara 91 x 54 x 17 mm si are un ecran de 2 inch cu rezolutie mai mare, de 240 x 320 px si nu 176 x 220 px asa cum modelul initial avea.

Afisajul suportat este de 256.000 de culori. Memoria interna a telefonului este de doar 48 MB, dar acesta vine cu slot pentru card microSD. Modelul este compatibil cu retelele GSM si va avea un maxim de conectivitate GPRS. Totusi, telefonul va suporta acces direct la site-uri de social networking ca Facebook, Flickr si MySpace.

Alte detalii

Samsung B3310 are o camera foto modesta de 2.0 MP, fara flash sau autofocus, poate capta imagini la o rezolutie maxima de 1600 x 1200 pixeli si poate face inregistrari video in rezolutia QVGA.

Totodata, telefonul va fi dotat cu player muzical, radio FM si conectivitate Bluetooth 2.1. Samsung B3310 s-a lansat deja in Marea Britanie si urmeaza sa fie disponibil si in Franta. Din luna septembrie modelul va putea fi achizitionat si pe alta class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/piete" title="piete">piete din Europa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea