Stiinta & Tehnologie

#samsung #apple #mobile #iphone 5

Samsung acuza Apple ca i-a incalcat patentele cu iPhone 5

Samsung a extins actiunile sale juridice impotriva Apple si noua tinta a companiei sud-coreene este iPhone 5. Samsung acuza Apple ca i-a incalcat patentele tehnologice si spera sa obtina o victorie dupa infrangerea umilitoare la ultimul proces.

In timp ce Apple incearca sa interzica mai multe telefoane si tablete Samsung in SUA si cere Samsung plata a peste 1,7 miliarde de dolari pentru incalcarea patentelor, compania sud-coreana ataca iPhone 5.

Samsung a inclus noul iPhone 5 in lista de gadgeturi ce ii incalca patentele, legate in mare parte de conectivitatea 3G, potrivit GSMArena.com. Prima audiere in noul proces va avea loc in data de 6 noiembrie.

Chiar daca a suferit initial o infrangere in SUA si este obligata sa plateasca Apple 1 miliard dolari, Samsung a avut mai mult noroc in procesele din alte tari.

In Coreea de Sud, ambele companii au fost gasite vinovate de incalcarea patentelor, in timp ce, in Japonia, Samsung a obtinut o victorie importanta impotriva Apple pentru incalcarea patentelor sale in productia iPhone, iPad si iPod Touch.

Foto: Techzed.net

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea