Stiinta & Tehnologie

#samsung #smartphone #Phableta #galaxy note 3 # lansare samsung #galaxy note lite

Samsung a inceput productia lui Galaxy Note 3 Lite

Samsung a lansat phabletul Galaxy Note 3 in aceasta toamna, insa acum se pare ca pregateste o versiune mai ieftina numita Galaxy Note 3 Lite, cu ecran LCD. Smartphone-ul va fi lansat in cadrul MWC (Mobile World Congress) ce va avea loc la Barcelona in luna februarie.

Potrivit unei informatii oferite de publicatia coreeana ETNews, Samsung deja produce Galaxy Note 3 Lite si urmeaza sa il lanseze oficial in cadrul MWC.

Zvonurile initiale spunea despre Galaxy Note 3 Lite ca va fi o varianta mini a actualului phablet, insa GSM Arena scrie ca acele planuri au fost abandonate si gadgetul coreenilor va avea un ecran LCD de 5.68 inchi, aproape cat dimensiunea variantei originale.

Din cate se pare, Samsung va fabrica 500.000 de Note 3 Lite in ianuarie, apoi, in februarie, numarul va creste la 1.500.000 de unitati, cu intentia ca Lite sa acopere 30% din vanzarile totale de Galaxy Note.

Sursa foto: vr-zone.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea