Stiinta & Tehnologie

#S560e #mercedes-benz

S560e, sau Mercedes-Benz-ul hibridelor

Noul S560e este propunerea Mercedes-Benz pentru suprematia segmentului modelelor hibride. Iata o Clasa S aflata la cea de-a treia generatie plug in hybrid, ce combina luxul si performanta cu eficienta energetica intr-un singur pachet… in format XXL.

Cu S560e Mercedes vrea sa impuna noi standarde inclusiv pentru Clasa S. Pentru inceput, modelul deja disponibil pentru comenzi (cu livrarile incepand chiar de luna aceasta) este disponibil doar in versiunea cu ampatament lung. Apoi, S560e are o eficienta energetica aproape ireala: consum mediu de 2,6 l/100 km, cu emisii CO2 de 59 g/km si eficienta EV de 20 kWh/100 km. Ca de obicei, S560 e pluseaza pe atu-urile modelelor PHEV: emisii zero urbane si parcursuri interurbane facile datorita existentei propulsiei clasice. in plus, Mercedes a decis ce de acum dezvoltarile sale pe partea PHEV sa fie prezentate sub motto-ul „EQ Power”.


Contimuarea articolului, pe autovibes.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea