Stiinta & Tehnologie

#ces #telefon mobil #microsoft zune #pink project

S-ar putea ca Microsoft Zunephone sa fie prezent la CES 2009

Terminalul Microsoft Zunephone este in prezent un simplu zvon.

Totusi, multi se asteapta ca la editie de anul viitor a CES-ului, din 7 ianuarie, Microsoft sa isi prezinte primul telefon mobil .

De-a lungul timpului

Zvonurile despre un telefon Microsoft sunt destul de vechi. Primele au aparut odata ce Apple si-a lansat iPhone-ul si toata lumea credea ca la scurt timp, Microsoft va lansa versiunea proprie de telefon mobil.

Ceva mai tarziu FCC-ul, a prezentat cateva schite cu un model brevetat de Microsoft care arata un ecran caruia i se puteau atasa diferite module pentru diferite functii ca GPS, telefon mobil, player muzical , etc.

In urma cu doua luni Steve Ballmer, CEO-ul Microsoft a declarat ca Microsoft nu va face niciodata un telefon mobil si toata "afacerea" companiei cu telefoanele mobile se leaga de sistemul de operare Windows Mobile.

Mai recent

Totusi, tot Microsoft a confirmat faptul ca in cardul show-ului de electronice CES 2009 , de pe 7 ianuarie va prezenta o noua varianta a lui Zune. Acesta va veni cu anume caracterisitici printre care si un accelerometru, asemenea iPhone-ului.

Aceasta declaratie a companiei vine in urma unui stiri publicate de CNBC care mentiona ca Microsoft lucreaza deja la un telefon mobil Zune care are nume de cod Pink si asta dupa ce compania americana confirmase faptul ca lucreaza un un anume "proiect Pink" sau "pink and purple project".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea