Stiinta & Tehnologie

#hd #4g #iphone

S-ar putea ca iPhone 4G/HD sa se lanseze pe 7 iunie

Cei de la Apple au programat evenimentul anual Worldwide Developers Conference pe data de 7 iunie 2010, alimentand astfel zvonurile despre o posibila lansare a noului iPhone 4G /HD.

Evenimentul se va desfasura intre zilele de 7 si 11 iunie 2010, iar modelul iPhone 3GS a fost prezentat in 2009 in cadrul aceluiasi intalniri.

Mai devreme

Daca cei de la Apple vor lansa intradevar noul telefon mobil pe data de 7 iunie, o vor face mult mai devreme de data care era speculata initial, adica 22 iunie 2010. Compania americana a dezvaluit deja noul sistem de operare pentru dispozivele mobile, iPhone OS 4, iar recent au existat destule zvonuri despre noul terminal Apple. Totodata, cei de la cei de la Gizmodo au prezentat un dispozitiv care parea un iPhone autentic si asta datorita faptului ca avea o serie de componente branduite Apple. Mai mult, dispozitivul "gasit" de ei, era recunoscut ca un iPhone atunci cand a fost conectat la PC, iar telefonul rula cel mai recent sistem de operare, adica iPhone 4 .0.

S-ar putea ca noul iPhone 4G/HD sa vina dotat cu o camera foto mai puternica de 5 MP sau chiar 8 MP, acest lucru fiind dedus din lentilele mai mari aflate pe partea dorsala a telefonului mobile. Mai mult, terminalul va avea mai multe butoane fizice dedicate, adica si de volum.

Alte detalii

Totusi, noul telefon are o forma diferita fata de primele modele ale companiei americane, dar cam aceeasi grosime cu terminalele anterioare si are un ecran care pare mai mic, dar are o rezolutie mai mare, posibil de 960 x 460 pixeli, iar modelul mai are si o camera foto VGA pentru videoconferinte .

Imaginile prezentante de cei de la Gizmodo, mai aratau ca noul model are o carcasa din plastic lucios sau chiar sticla si laturi confectionate din aluminiu, plus slot pentru card microSD si un acumulator de mai mare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea