Stiinta & Tehnologie

#x-men origins #wolverine #stryker #weapon x #joc mobile #vodafone live #orage world #download

S-a lansat X-Men Origins: Wolverine pentru mobile

Electronic Arts Mobile anunta lansare jocului X-Men Origins: Wolverine.

Aceasta versiune este adaptarea pentru telefoanele mobile a noului film din seria X-Men.

Actiunea jocului

Jucatorul va intra in pielea eroului cu gheare de metal care declanseaza un razboi in lumea mutantilor pentru razbunarea iubitei ucise.

X-Men de la Origini: Wolverine este un joc side-scrolling care urmareste firul actiunii din film si il poarta pe jucator de-alungul a noua etape de gameplay intens. Aventura incepe in laboratorul lui Stryker si cu crearea Weapon X .

Lui Wolverine i se va injecta adamantiu in corp pentru a deveni indestructibil, dar scopul este altul decat cel pe care il crede el. Reuseste sa evadeze in ultimul moment inainte ca memoria trebuie sa-i fie stearsa. Din acest punct, drumul eroului va fi dictat de jucator.

Alte detalii


In cautarea celor care l-au ranit si i-au ucis iubita, jucatorul va avea parte de o gramada de sarituri, catarari , atacuri cu pumnul de metal ale celebrului personaj Marvel.

Din fericire, puterile regenerative ale lui Wolverine vor face fata armelor nimicitoare ale soldatilor si adversarilor. Wolverine va trebuie sa-i  infrunte pe Blob, Sabretooth sau Deadpool .

X-Men de la Origini: Wolverine este disponibil spre descarcare prin serviciile operatorilor locali, Vodafone Live si Orange World.

X-Men Origins: Wolverine ~ trailer

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea