Stiinta & Tehnologie

#steve ballmer #sistem de operare #windows mobile

S-a lansat Windows Mobile versiunea 6.5

Dupa ce zvonurile despre windows mobile 7 au tot circulat, Steve Ballmer a confirmat versiunea 6.5 a sistemului de operare pentru mobile.

Se spera ca cele doua versiuni 7 de Windows atat cea pentru desktop, cat si cea pentru telefoane mobile sa fie lansate in 2009.

Lucrurile stau altfel

Dupa spusele lui Steve Ballmer, Windows Mobile 6.5 se va lansat candva in anul 2009, iar anuntul este oficial. Din pacate odata ce sistemul de operare Windows Mobile a fost confirmat, Ballmer nu a mai dat detalii in plus despre el.

Aceasta a mentionat ca Windows Mobile 6.5 nu va fi un update foarte important. Detaliile despre WinMo 6.5 vor fi dezvaluite de Microsoft in cadrul show-ului Mobile World Congress 2008 care va avea loc  la Barcelona in luna februarie a anului 2009.

Inainte ca WinMo 6.5 sa fie confirmat se credea ca primul terminal al celor de la Sony Ericsson, XPERIA X1 va rula acest sistem de operare. Totodata, compania americana Motorola a anuntat o relansare de strategie si de folosire a sistemelor Android si Windows Mobile.

windows mobile 7.0 mai important

Cat despre Windows Mobile versiunea 7.0, tot Ballmer a mai spus ca este in lucru, dar nu a mentionat cand se va lansa. Acest lucru lasa loc de supozitii si zvonurile despre acest sistem de operare spun ca Windows Mobile 7.0 va fi disponibil candva in 2010.

Schimbarile majore pentru acest sistem de operare se vor petrece odata cu lansarea Windows Mobile 7, care va avea o interfata grafica noua, optimizata pentru control multi-touch.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea