Stiinta & Tehnologie

#volvo #joc #game #lansare

S-a lansat Volvo - The Game

Volvo Car Corporation, in colaborare cu studioul suedez de jocuri SimBin Development, a lansat astazi Volvo - The Game. Descarcarea lui se face de pe site-ul oficial Volvo.

Jocul este disponibil in limba engleza,  franceza, germana, italiana si spaniola si poate fi activat doar pe platforma de PC.

Actiune

Volvo - The Game isi propune sa ofere utilizatorilor o experienta impecabila in materie de sunet si detaliu, promovand in acelasi timp noul concept Volvo S60 . Jocul, anuntat inca din aprilie de Volvo Cars,  poate fi jucat de astazi atat cu noul Volvo S60 Concept cat si cu alte modele Volvo cunoscute pentru performanta in intreceri.

Utilizatorii pot alege intre Volvo C30 care va participa anul acesta la Swedish Touring Car Championship, Volvo S40 care a obtinut rezultate notabile la British Touring Car Championship, Volvo 850 si Volvo 240 Turbo Group A.

Jucatorii vor avea posibilitatea sa alinieze la start oricare dintre aceste masini si sa le ghideze pe doua piste de intreceri, extrem de detaliat si realist construite. Pot fi alese Gothenburg Eco Drive Arena din Göteborg, Suedia sau pista Chayaka din apropierea Kievului, in Ucraina.

Elemente unicat

Volvo - The Game este de altfel singurul joc de curse cu masini din lume care pune la dispozitia utilizatorilor spectaculosul traseu ucrainean. In afara optiunilor legate de traseu, jucatorii pot alege si gradele de dificultate ale cursei.

Jocul ofera trei grade diferite de dificultate - atat pentru novici, cat si pentru cei mai experimentati gameri. Clasamentele si premiile puse la bataie vor fi constant publicate pe site-ul oficial al Volvo Cars.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea