Stiinta & Tehnologie

#joc retro #telefon mobil #ipod touch #apple #iphone #vector tanks

S-a lansat Vector Tanks pentru iPhone

Telefonul Apple are parte de inca un joc clasic. Vector Tanks este disponibil atat pentru iPhone, cat si pentru dispozitivele iPod Touch.

Pentru producerea lui, compania dezvoltatoare Chillingo a facut echipa cu Peter Hirschberg, autorul jocurilor vectoriale lansate in anii '90.

Vector Tanks, mai pe larg

Actiunea din Vector Tanks se petrece intr-o lume fantastica si tridimensionala in care jucatorul trebuie sa ghideze si sa controleze tancuri. Scopul este de a distruge cat mai multe tancuri inamice.

"Vector Tanks a fost conceput atunci cand eu am decis ca vreau un joc retro pentru iPhone. Dar acesta nu trebuia sa aiba nevoie de butoanele laterale ale unei console clasice, ci sa fie controlat prin atingerea ecranului sau inclinarea dispozitivului. Pasiunea mea este sa creez jocuri care sa pastreze din magia stilului retro", a declarat Peter Hirschberg.

Fanii stilului si restul lumii

Producatorii sunt de parere ca cei care vor aprecia cel mai mult Vector Tanks sunt fanii jocurilor retro. Totodata, cei care cunosc munca lui Peter Hirschberg ii vor recunoaste rapid stilul. In prezent, titlul poate fi achizitionat din magazinul online App Store la pretul de 10 RON.

"Peter Hirschberg a realizat cel mai bun joc vectorial care poate fi transpus pe iPhone. Cu Vector Tanks putem sa trasmitem unei noi generatii acest stil de joc", a mai adaugat Chris Byatte, directorul companiei Chillingo.

Chillingo a mai lansat jocuri de succes pentru iPhone precum Zen Bound, Orions: Legend of Wizards, Sneezies, iDracula, The Quest si iPingPong 3D care se gasesc toate in App Store .

Demonstratie cu Vector Tanks pe iPhone

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea