Stiinta & Tehnologie

#seek n spell #gps #iphone #apple

S-a lansat Seek 'n Spell pentru iPhone

Retronyms, companie americana dezvoltatoare de continut pentru iPhone, Mac, PC si sisteme Unix, anunta lansarea unui nou joc.

Seek 'n Spell este un titlu care foloseste receptorul GPS al iPhone-ului.

Real si virtual

Noua aplicatie pentru iPhone a fost creata pentru evenimentul Come Out & Play Festival 2009 care s-a desfasurat in Manhattan intre 12 si 14 iunie. Festivalul incurajeaza oamenii sa iesa in diferite spatii publice si sa intre in diferite jocuri.

Activitatile in care oamenii se angajeaza pot fi simple jocuri de "strada", dar se pot extinde pe teritoriul integului oras. Asemenea jocului real, versiunea pentru iPhone scoate jucatorul din casa. Jucatorul nu va sta intr-un singur loc, ci va trebui sa se plimbe prin oras cautand litere virtuale. Seek 'n Spell va folosi receptorul GPS din dotarea iPhone-ului si sistemul de harti al celor de la Google. Dupa ce utilizatorul va stange destule litere va trebuie sa formeze dinferite cuvinte cu ele.

Alte detalii

Reprezentantii companiei nu au declarat daca Seek 'n Spell poate fi jucat si in alte locuri decat cel al New York-ului. Totusi, pe forumul site-ului oficial, producatorii specifica faptul ca jocul poate fi organizat si in alte teritorii.

"Seek 'n Spell este primul titlu pentru iPhone care combina datele GPS cu jocul in timp real. Acesta este un joc de cuvinte in care utilizatorii vor trebui sa iasa din casa si sa aduce litere virtuale din locuri reale"
, a declarat Zach Saul, fondatorul Retronyms.

Doritorii pot descarca jocul din magazinul virtual Apple iTunes, dar vor trebuie sa plateasca suma de 2,99 USD, in jur de 10 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea