Stiinta & Tehnologie

S-a lansat Samsung Armani II, Night Effect

Night Effect s-a lansat oficial. Terminalul este urmasul lui Samsung P520, lansat de compania coreeana anul trecut.

Samsung Armani a fost un telefon cu ecran tactil care s-a lansat inaintea iPhone-uluii sau a rivalului direct, LG Prada.

Intre Prada si Armani

Asa cum era de asteptat, odata ce primele zvonuri despre au inceput sa circule, Samsung Armani a aparut si el. Noul terminal al companiei coreene este un candybar, care face parte din gama de telefoane fashion.

Samsung Armani Night Effect, sau Armani II este un telefon Quadband care va functiona in retele GSM si care dispune de conectivitatea HSDPA. Terminalul are ecran de 2,2 inch cu sticla ranforsata pentru a nu se zgaria.

Nu ii lipseste nici camera foto de 3,2 megapixeli cu autofocus, dar fara flash si radio-ul FM incorporat. Samsung Armani are si player muzical cu butoane dedicate si memorie interna de 120 MB.

Povestea continua

Terminalul mai dispune de slot pentru card microSD si conectivitate USB si Bluetooth, ambele versiunea 2.0. Partea frontala si cea dorsala au imprimate sigla iar pe marginile telefonului sunt asezate led-uri colorate.

Totusi, fanii Samsung sunt usor dezamagiti . Noul LG Prada promite foarte mult, iar noul Armani pare un simplu telefon mobil din clasa mid-range , fara prea mult accent pe aspect chiar daca este un telefon fashion.

Emporio Armani Samsung Night Effect va incepe sa fie distribuit in Europa din luna noiembrie a acestui an. Atat Asia de Sud si Est si Orientul Mijlociu vor primi telefonul in lunile ce urmeaza lansarii din Europa.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea