Stiinta & Tehnologie

#online #rts #bobocalypse #iphone

S-a lansat Robocalypse pentru iPhone

Vogster Entertainment, companie producatoare de jocuri pentru o serie de plantforme, anunta lansarea unui nou joc pentru terminalele iPhone.

In afara de iPhone, Robocalypse – Mobile Mayhem este disponibil si pe consolele de joc Nintendo DS so WiiWare.

Detalii despre Robocalypse

Povestea jocului este scrisa de aceeasi persoana care a creat si actiunea din Spongebob Squarepants si Angry Beavers. Noile servere de joc se gasesc in New York, Moscova si Chicago.

Robocalypse – Mobile Mayhem este un joc online de strategie care permite o retea formata din maxim patru jucatori. Utilizatorul va naviga prim meniu, harti sau isi va alege persoanajele de joc prin atingerea ecranului tactil al telefonului. Mai mult, jocul suporta actiuni de rotatie, iar atunci cand utilizatorul va inclina iPhone-ul jocul se va afisa pe vertical (mod portrait) sau pe orizontal (mod landscape). Actiunea jocului pentru iPhone este foarte asemanatoare cu cea a versiunilor pentru Nintendo DS si WiiWare.

Alte detalii

In Robocalypse utilizatorii trebuie sa isi contruiasca baza militara , sa o apare de inamici si sa se lupte cu alti roboti. Totodata, jucatorul are la dispozitie pana la 20 de feluri de arme, 17 misiuni si 18 harti pentru modul de joc multiplayer .

Una din cea mai importanta caracteristica este faptul ca utilizatorul nu are nevoie de aplicatia iTunes pentru a se bucura de Robocalypse – Mobile Mayhem. Acesta trebuie doar sa se logheze in joc dupa ce instaleaza driver-ul. Acesta poate fi achitionata din magazinul iTunes pentru pretul de 3,99 euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea