Stiinta & Tehnologie

S-a lansat noul telefon LG, numit KF750 Secret

Cu ceva vreme in urma au existat stiri despre lansarea noului telefon a celor de LG. La acel moment se stiau cateva detalii despre el si data lansarii, dar nu si numele lui.

Ieri compania a facut marele pas si a lansat terminalul LG KF750 Secret . Daca pana acum compania s-a tinut de tachinari, s-a terminat distractia.

Secret, al 3-lea copil Black Label

LG Secret este al treilea telefon din gama Black Label a companiei. Atunci cand zvonurile despre telefon erau in toi lista de specificatii nu parea prea impresionanta, dar acum ca avem la dispozitie rezultatul final, treburile stau altfel.

Terminalul masoara 102,8 x 50,8 x 11,8 mm, asta inseamna ca este unul dintre cele mai subtiri telefoane de pe piata si cantareste 116 grame. Carcasa este din metal si piele, iar efectele de lumina ale tastaturii si ecranului sunt de bun gust.

LG Secret va functiona in retea tri-band GSM (900/1800/1900), va fi un telefon care suporta conectivitatea HSDPA, are ecran sensibil la atingere de 2,4 inchi cu rezolutie QVGA de 240 x 320 pixeli si 262.000 culori cu funtii de auto-rotire.

Telefon destept

Camera foto este de 5 megapixeli si poate face inregistrari video in rezolutie VGA si QVGA de pana la 30 fps. Media player -ul este ceva mai inovativ, pentru ca suporta DivX, are radio FM incorporat, memorie de 100 MB cu slot de card microSD, suita Office pentru mobile (Word, Excel, Powerpoint), aplicatii Google (Gmail, Google Maps,YouTube), software de editare video si tuner FM.

Telefonul costa 549 de euro si a fost lansat in Europa, Asia si America de Sud, restul mapamondului urmand sa primeasca telefonul in urmatoarele luni. Pentru ce are incorporat, pretul merita, sa vedem cine il va compara.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea