Stiinta & Tehnologie

#konami #krazy kart racing #gamescon #iphone #ipod touch #itunes

S-a lansat Krazy Kart Racing pentru iPhone

Japonezii de la masini 3D. Viziunea asupra pistelor de curse se face in stil "third-person", adica din perspectiva jucatorului. Totodata, pentru a castiga un joc, gamerul are de parcurs 16 circuite. Regulile jocului sunt foarte flexibile, utilizatorul fiind nevoit sa recurga la orice mijloace doreste si poate pentru a castiga concursul. De-a lungul cursei se vor gasi o serie de bonusuri care trebuie adunate. Acestea vor spori capacitatile masinii, astfel jucatorul va fi mai usor sau mai rapid.

Alte detalii

Controlul celorlalti jucatori se face mult mai usor in Krazy Kart Racing datorita sistemului care arata in ce pozitie se afla restul participantilor la cursa. Titlul dispune de cinci moduri single-player, dar poate sustine si curse intre prieteni cu mai multi jucatori (pana la cinci persoane).

Jocul se va lansa in Apple iTunes in luna august din 2009. In prezent nu se stie data exacta a aparitiei lui in magazinul online, iar reprezentantii companiei nu au dat publicitatii nici pretul lui.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea