Stiinta & Tehnologie

S-a lansat Hidden Expedition: Titanic pentru telefoane mobile

Astraware and Big Fish Games sunt doua companii de renume producatoare de jocuri casual pentru PC si Mac, iar acum acestea vin sa faca un anunt pentru iubitorii acestor gen de jocuri.

Hidden Expedition: Titanic a fost lansat pentru dispozitivele mobile care ruleaza Symbian S60 si pentru smartphone-urile cu interfata UIQ 3.

A fost Palm, acum restul...

De ce sa fie acesta stire importanta? Pentru ca pana acum acest joc a fost disponibil doar pentru dispozitivile Palm care rulau sistemul de operare Windows Mobile. In plus Hidden Expedition: Titanic este acum disponibil oriunde in lume.

Actiunea jocului pare sa fie simpla. Totul se intampla pe vasul scufundat in anul 1912, adica pe Titanic. Jucatorul intra in pielea unui scafandru care trebuie sa exploreze epava si sa gaseasca comorile ascunse de ea pentru a le expune in muzeul Titanicului.

Iata ca vine timpul sa descoperi exploratorul din tine. Ai la dispozitie 14 scufundari cronometrate care daca sunt duse la bun sfarsit te vor rasplati cu cea mai mare comoara a Titanicului: bijuteriile coroanei regale.

Pe urmele originalului

Hidden Expedition: Titanic pentru dispozitivele mobile isi trage radacinile din jocul original pentru PC, ce a avut un succes rasunator. Orice telefoane din gama Nokia, Samsung sau LG care folosesc UIQ 3 sau orice smartphone de la Sony Ericsson si Motorola va fi in stare sa redea grafica jocului.

Daca esti interesat site-ul celor de la Astraware iti sta la dispozitie pentru descararea jocului, singura "problema" este ca va trebuie sa platesti suma de 19,95 de dolari pentru al achizitiona. Fa bine si viziteaza //www.astraware.com/titanic si vei rezolva dilema.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea