Stiinta & Tehnologie

#joc telefon mobil #itunes #apple #iphone #ipod touch #hacker evolution

S-a lansat Hacker Evolution pentru iPhone

Clickgamer.com si Exosyphen anunta lansarea lui hacker evolution pentru terminalele Apple iPhone.

Reprezentantii companiilor au declarat ca jocul este compatibil si cu dispozitivele iPod Touch .

Viata de hacker

Initial, termenul "hacker" avea o distinctie oarecum onorabila. Un hacker este o persoana care are abilitatea innascuta de a folosi sau exploata un obiect in starea sa existenta (in acest caz, sistemul de operare al unui computer) in alt scop decat cel pentru care a fost creat initial.

Din cauza numarului extrem de mare de infractiuni informatice care au loc in prezent, termenul hacker este mai degraba asociat cu o persoana care isi utilizeaza computerul pentru a ataca in mod rau intentionat computerul unei alte persoane nevinovate. In pielea unui astfel de personaj trebuie sa intre si jucatorul.

Acesta are de spart de la simple servere pana la actiuni de folosirea de virusi pentru a-si acoperi urmele si a nu pierde firewall-ul de protectie. Daca virusii sunt plasati cum trebuie si bazele de date sunt distruse, utilizatorul va primi un punctaj mai mare.

Alte detalii

Versiunea Hacker Evolution pentru iPhone este o adaptare a unei serii deja dispoznibila pe alte platforme ca Mac, PC si Pocket PC . Jocul este disponibil pentru download in magazinul Apple iTunes si costa 0,99 USD, adica in jur de 3 RON.

"Hacker Evolution este primul pas dintr-o serie de jocuri inovatoare si unice pe care vrem sa incepem sa le dezvoltam pentru terminalele iPhone si dispozitivele iPod Touch"
, a declarat Robert Muresan, fondatorul si CEO-ul Exosyphen Studios.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea