Stiinta & Tehnologie

S-a lansat Braveheart pentru telefoane mobile

Dupa ani si ani in care nimeni nu s-a gandit la o asemenea strategie de marketing, iata ca Braveheart se intoarce si de data aceasta cu un joc pentru telefoane mobile.

Filmul original a fost lansat in anul 1995, avandu-l in distributie pe Mel Gibson, iar la aceea vreme un joc pentru telefoanele mobile nu inseamna mare lucru, dar nu face nimic, situatia s-a remediat in 2008.

William Wallace se intoarce

Lansat de catre Artificial Life si Paramount Digital Entertainment, jocul Braveheart il are ca erou principal, asa cum era de asteptat pe William Wallace, cel care va lupta pentru eliberarea Scotiei.

Ca utilizator, ai posibilitatea sa intri in pielea virtuala a acestui personaj si sa lupti cot la cot cu Lachlan, Mornay si Robert the Bruce, alti eroi din filmul deja celebru. Dar lucrurile nu stau asa de simplu, pentru ca va trebui sa razbesti prin trei nivele de dificultate de-a lungul a zece misiuni.

Cu site-ul oficial in carca

"Acest film este binecunoscut si are o poveste foarte dinamica care creeaza foarte usor un joc plin de actiune. Am pus baza pe grafica jocului pentru ca aceastea sa reproduca cat mai bine scenele de lupta din film. Fiecare detaliu si dialog din joc ramane fidel personajului sau", declara Eberhard Schoneburg, CEO in cadrul Artificial Life.

" Paramount Pictures are o colectie de filme extraordinare care pot fi transformate foarte usor in jocuri pentru dispozitivele mobile. Jocul nostru este o extensie naturala pentru acest film clasic ", a adaugat Sandi Isaacs, Senior Vice President al departamentului Mobile & Interactive al Paramount Digital Entertainment.

Asa cum era de asteptat jocul este disponibil pe site-ul oficial Artificial Life si costa bani. Dar este compatibil atat cu telefoanele 2,5G cat si cu cele 3G.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea