Stiinta & Tehnologie

S-a anuntat editia "Black Night" iPhone

Putem spune ca aceasta este vremea schimbarilor. Nokia tocmai si-a imbrac telefonul Nokia 8800 Arte in aur si platina, Sony Ericsson, ceva mai modesti a reinnoit gardroba lui K660 si W580 cu noi culori si se pare ca companiile nu se opresc aici.

A venit randul celor de la Apple care nu de mult au prezentat o versiune de aur a celebrului iPhone. Cu ajutorul celor de la Goldstiker, aceasi companie care au placat Arte-ul in aur, Apple si-a anuntat recent o noua editie de iPhone.

Same ol', same ol'...

Ce ne putem astepta? Acelasi iPhone din punct de vedere al specificatiilor tehnice, dar care duce in carca 24 de carate de aur. Carcasa terminalului va fi neagra, doar emblema Apple si marginile lui fiind acoperite cu metalul pretios.

Numit foarte inspirat "Black Night", aceasta editie de iPhone pare sa fie direct una de lux, pentru ca vopseaua folosita pentru partea neagra a telefonului este aceasi care acopera si orice masina Bentley, adica "diamond black metallic".

Asa si?

Foarte impresionanta aceasta schimbare, dar pe noi romanii nu ne prea impresioneaza cand la noi nu s-a lansat oficial nici iPhone-ul normal. La un moment se auzeau zvonuri cum ca Orange ar aduce iPhone-ul in Romania, dar indiferent cum sta treaba se pare ca din martie cand era anunat, nu s-a ajuns la nici un fel de intelegere.

Daca totusi simti nevoia sa detii asemenea obiect, fii pregatit sa scoti din buzunar in jur de 750 de dolari americani pentru versiunea 1.1.4 cu 16 GB a iPhone-ului Black Night. Totodata, acest terminal poate fi cumparat doar prin Goldstiker.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea