Stiinta & Tehnologie

S-a aflat data de lansare a lui Sony Ericsson Xperia

Cu ceva timp in urma toti fanii Sony Ericsson au primit vestea rea care anunta ca mult asteptatul model XPERIA X1 , se va lansa abia la inceputul lui 2009, mai precis pe 10 februarie .

Bineinteles raspunsul oficial al celor de la Sony Ericsson a calmat spiritele, anuntand ca documentul avea o greseala se tipar si totul s-a interpretat gresit.

Greseala sau strategie?

Dar si asa, modelul Sony Ericsson Xperia X1 nu trebuia sa se lanseze decat la sfarsitul acestui an. Dar se pare ca cei de la Handango au facut o mica "greseala" si anume au "scapat neintentionat" pe internet date referitoare lansarii terminalului in cauza.

Imaginea de mai jos este o copie dupa o scrisoare a celor de la Handango care spun clar ca: "The Xperia X1 will launch in mid- September 2008 with the Handango InHand service on the device. This is a fantastic opportunity for all our Partners to sell their products directly through a dedicated on-device channel."



Adica...

Ca sa fiu mai precisa, segmentul de mai sus spuse asa: "Xperia X1 se lansa la mijlocului lunii septembrie a anului 2008 cu serviciul Handango InHand instalat. Aceasta este o ocazie fantastica pentru toti pertenerii nostrii sa isi vanda produsele direct printr-un canal dedicat."

Ne bucuram foarte mult sa aflam ca Xperia apare mai devreme decat ne asteptam si asta s-ar putea sa fie pana la urma o strategie buna pentru companie. Sa vedem totusi daca lansarea pe plan mondial va include si tara noastra. Daca nu, sunt sigura ca nu vom astepta mult dupa el.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea