Stiinta & Tehnologie

#rabla 2011 #bmw #audi

Romanii cumpara masini de lux cu tichetele "Rabla"

Romanii folosesc tichetele din cadrul programului "Rabla" si pentru a achizitiona autoturisme premium. Reducerea maxima de 2.700 de euro i-a atras si pe cumparatorii de Audi sau BMW.

Cu trei tichete obtinute in urma casarii a trei automobile vechi, valoarea totala de 2.700 de euro a devenit atragatoare si pentru cei care vor sa-si cumpere masini scumpe.

"Acum prima de casare de 2.700 de euro a ajuns sa conteze chiar si pentru clientii din segmentul premium, indiferent de modelul achizi ­tionat. In plus, acest program ajuta dealerul sa ofere un discount suplimentar intr-o perioada in care marja de profit este la un nivel minim", a spus Alin Tapalaga, directorul general al Porsche Inter Auto, divizia de retail a Porsche Romania, citat de ZF.ro.

Intre dealerii inscrisi in programul "Rabla" 2011 se afla si firme care comercializeaza marcile Lexus prin Toyota Romania, Audi prin Tess Brasov. Lista include si Ada Motors Braila, Midocar Bucuresti, Porsche Inter Auto, Nurvil Ramnicu Valcea si D&C Impex Oradea.

Un singur dealer BMW s-a inscris in programul "Rabla", dar concedionarii care vand Mercedes-Benz s-au grabit sa beneficieze de prevederile programului, cu sapte inscrisi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea