Stiinta & Tehnologie

#blackberry #rim # blackberry 10 #ianuarie 2013 #lansare BlackBerry

RIM lanseaza BlackBerry 10 in ianuarie 2013: doua telefoane BlackBerry noi

RIM a anuntat data de lansare oficiala pentru sistemul de operare BlackBerry 10 si pentru primele doua smartphone-uri ce il vor utiliza: 30 ianuarie 2013.

Compania canadiana a amanat lansarea noului BlackBerry 10 in speranta ca 2013 va fi un an norocos pentru platforma BlackBerry, ramasa in urma fata de iOS, Android si Windows Phone 8.

Evenimentul de lansare BlackBerry 10 se va desfasura simultan in mai multe tari, iar RIM a pregatit primele doua telefoane noi: BlackBerry L-Series si BlackBerry N-Series.

L-Series sau BlackBerry London este primul smartphone RIM fara tastatura fizica, in timp ce BlackBerry N-Series a fost creat pentru fanii telefoanelor BlackBerry clasice si include tastatura QWERTY fizica.

Alaturi de cele doua smartphone-uri, exista tot mai multe zvonuri despre un smartphone quad-core, cu ecran HD 720p, insa acesta, botezat BlackBerry Aristo, nu va face parte din primul val de lansari.

BlackBerry 10 va beneficia inca de la lansare de un numar mare de aplicatii, dupa ce oficialii RIM au organizat numeroase evenimente in acest an pentru a atrage dezvoltatorii de aplicatii catre noua platforma.

Sursa foto: MSN.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea