Stiinta & Tehnologie

#septembrie #wind #renault

Renault Wind va fi lansat pe piata abia in septembrie

Contrar asteptarilor, Renault Wind nu va fi pregatit sa debuteze pe piata franceza in vara, asa cum era preconizat, ci de-abia in luna septembrie.

Renault Wind
, produs in fabrica Novo Mesto din Slovenia, are asadar un calendar diferit fata de noul Megane CC , care, desi a fost prezentat simultan cu Wind, este disponibil de ceva timp pentru comenzi. In cazul lui Wind, rezervarile vor putea fi facute, dupa un scenariu optimist, de la jumatatea lunii mai.

Singura exceptie, se pare, a fost facuta pentru piata britanica, unde primul model va ajunge pe strazi chiar in aceasta vara. Noul Renault Wind reprezinta versiunea decapotabila a actualului model Twingo si, drept urmare, va imprumuta destul de mult din punct de vedere estetic, de la acesta.

In Franta, pretul de pornire al noului Renault Wind va fi de 17.500 de euro, cu toate taxele incluse. Il asteptam si in Romania.

Cititi mai multe pe Auto.ro  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea