Stiinta & Tehnologie

#masini electrice #vehicule electrice #renault

Renault va oferi masini electrice de inchiriat din 2011

Alianta Renault-Nissan,alaturi de compania de inchirieri auto Avis va oferi masini electrice pentru clientii sai, incepand cu 2011.

Constructorul francez Renault se pregateste sa lanseze in 2011 patru vehicule electrice.

Acestea includ doua derivate ale vehiculelor cu combustie interna: Renault Fluence Z.E., versiunea electrica a sedanului Fluence si Renault Kangoo Express Z.E., o versiune electrica a Renault Kangoo Express destinate in primul rand pentru flota.

Gama de vehicule electrice va fi ulterior extinsa pentru a acoperi alte segmente si va avea inclusiv doua autoturisme noi a caror arhitectura va fi proiectata pentru a rula exclusiv cu energie electrica: o masina derivata din Twizy Z.E.

Cel de-al patrulea vehicul va fi inspirat din Zoe Z.E., concept care este programat pentru lansare la inceputul anului 2012. Vehiculul se anunta a fi destul de versatil si va fi destinat in special marilor urbe  ale lumii.
 
"Suntem incantati de semnarea acestui parteneriat important cu Renault, care ofera vehicule electrice ca parte din flota noastra verde", a declarat Bazin, Pascal, director executiv Avis Europa.

Cititi mai multe pe Auto.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea