Stiinta & Tehnologie

#renault #gordini rs #twingo

Renault Twingo Gordini RS a fost anuntat oficial

Constructorul auto francez Renault, a anuntat oficial lansarea versiunii sportive Gordini Twingo RS.

renault twingo Gordini RS va putea fi achizitionat pe ppiata din luna martie a lui 2010.

Blue Gordini

Asa cum a fost anuntat initial, modele vor fi disponibile in culorile clasice Gordini alb si albastru, dar reprezentantii Renault au declarat ca masinile vor putea fi achizitionate si in alte variate de culori.

Astfel primul nou model Gordini va avea o caroserie vopsita in culoarea albastru cu dungi albe. Cele doua culori sunt regasite atat in exterior, cat si in interior, Twingo Gordini RS avand scaunele si manerul shimbatorului de viteze imbracate in piele, ambele in culoarea albastru.

Ca motorizare, Renault Twingo Goridini RS va dispune de un propulsor de 1,6 litri capabil sa ofere 133 de cai putere. In plus, cei de la Renault au dotat modelul cu o serie de tehnologii ca Bluetooth, compatibilitate iPod si MP3, climatizare automata si sistem ESP complet decuplabil.

La comanda

Doritorii unui model Renault Gordini vor putea sa isi plaseze comenzile din februarie 2010, cand producatorul francez va incepe sezonul de pre-comenzi. Din pacate pretul noului autoturism nu a fost dat publicitatii.

Cei de la Renult vor expune masina timp de doua luni de zile in cadrul showroom-ului Renault de pe Champs-Elysees aflat in Paris. Doritorii pot admira modelul pana pe 10 ianuarie 2010.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea