Stiinta & Tehnologie

#clio gt #clio s #renault

Renault relanseaza modelul Clio S

Din dorinta de a readuce in actualitate farmecul unui model foarte popular la inceputul anilor 90, Renault a lansat noul Clio S. Acesta a fost supus unui tratament de cosmetizare care vizeaza atat exteriorul, cat si interiorul.

Diferentierea de ordin vizual de un Clio normal este data de vinilurile albe de tip "racing" de pe partile laterale si de pe plafon, jantele din aliaj "Polar" de 16 inch , buza de culoare alba a spoilerului frontal, de oglinzile exterioare si eleronul posterior (imprumutat de la Clio GT ) vopsite in aceeasi nuanta si de geamurile spate si luneta fumurii.

Nota sportiva continua si la interior unde gasim un volan imbracat in piele, o consola centrala cu finisaje de culoare alba, insertii "racing" pe plansa de bord si pe scaune, un instrumentar restilizat si numeroase logo-uri "S".

Clientii pot opta pentru trei motorizari eficiente. Este vorba despre 1.2 16v/75 CP, 1.5 dCi/86 CP si varianta cea mai sportiva 1.2 TCe care produce 100 CP.

Toate versiunile Clio S 2010 sunt bazate pe echiparea Expression, care ofera proiectoare de ceata, oglinzi laterale reglabile electric si incalzite si radio CD cu conexiune pentru diverse tipuri de playere muzicale. Sunt disponibile patru nuante pentru caroserie: Capsicum Red (cel din imagini), Glacier White, Pearl Black si Extreme Blue.

Preturile noului Renault Clio S pornesc de la 12.690 de euro pentru versiunea 1.2 16V 75 CP si ajunge la 15.245 de euro pentru modelul echipat cu dieselul 1.5 dCi si cu aer conditionat.

Cititi mai multe pe Auto.ro  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea