Stiinta & Tehnologie

#renault duster #masina #duster #renault

Renault produce Dusterul pe cont propriu. Afla in ce tari!

Constructorul auto Renault va lansa in ultimul trimestru al lui 2011 modelul Duster, sub marca proprie , in Brazilia si Argentina .

Modelul, intitulat renault duster, va fi prezentat la Salonul auto de la Buenos Aires . Dusterul va fi modificat la Sao Paulo si va fi produs la Curitiba, Brazilia.

De asemenea, Renault Duster va fi produs incepand cu 2012 si in Columbia, mai precis in orasul Medellin, scrie wall-street.ro.

Inginerii brazilieni si argentinieni vor modifica Dusterul intr-un stil "mai emfatic decat in Europa", cu grile cromate in fata si in spate, roti vopsite gri inchis si echipat cu ultima generatie de transmisie 4x4, potrivit un comunicat Renault. Interiorul masinii va fi superior calitativ si va include un nou bord.

Renault Duster nu este singurul autoturism pe care firma franceza il va lansa in 2011 in Brazilia si Argentina . Constructorul francez se pregateste sa scoata pe piata un nou Sandero, Sandero Stepway si Fluence.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea