Stiinta & Tehnologie

#dacia #renault #renault latitude

Renault Latitude, disponibil in Romania

Renault Romania a lansat marti modelul Renault Latitude , care va fi prezent in showroom-uri incepand cu luna aprilie.

renault latitude este o berlina premium, disponibila in patru variante de motorizari , la preturi cuprinse intre 21.000 euro si 36.000 euro.

"Latitude va ajunge in showroom-urile din Romania la inceputul lunii aprilie, insa clientii pot inca de astazi sa comande modelul la oricare din punctele de vanzare din reteaua Renault", se arata intr-un comunicat al Renault, citat de Bloombiz.ro.

Latitude poate fi achizitionata in trei versiuni de echipare , Privilege, Luxury si Initiale. Echipamentele standard includ sase airbaguri, aer conditionat, geamuri electrice fata si spate.

Cele patru motorizari ale Renault Latitude includ motorul de 2 litri si 140 CP (benzina) si trei turbodiesel common rail de 2 litri dCi si 150 CP cuplat la o cutie de viteze manuala in sase trepte, 2 litri dCi cu 175 CP si 3 litri dCi cu 240 CP, ambele cuplate unei cutii de viteze automata in sase trepte.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea