Stiinta & Tehnologie

#low-cost #dacia #renault

Renault: Dacia va ramane un brand low-cost

Renault a reconfirmat pozitia pe piata a constructorului Dacia, afirmand ca producatorul roman nu va din segmentul low-cost, dupa cum se specula in presa.

Zvonurile au plasat Dacia ca un potential viitor rival pentru marci precum Skoda, Hyundai si Kia. Mai mult decat atat, publicatia Car anticipeaza reintoarcerea brandului , si aceast marca detinuta de Renault.

Se pare ca modelele Lada nu vor fi comercializate inainte de 2012-2013 in Europa de Vest . Ba mai mult, ar putea ajunge chiar si in China, prin anul 2015. Dacia s-a facut remarcata la nivel mondial prin lansarea Duster, cel mai accesibil SUV din lume, model ce a intrat si in Cartea Recordurilor in acest sens.

In Romania, Duster poate fi cumparat la preturi incepand de la 10.500 euro, pentru varianta 4x2 si de la 12.300 euro pentru modelele 4x4. Totodata, se pare ca Dacia pregateste o citadina care sa nu depaseasca pragul critic de 5.000 de euro.

Cititi mai multe pe Auto.ro  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea