Stiinta & Tehnologie

#sport '20th #renault #clio

Renault Clio implineste 20 de ani

Renault sarbatoreste 20 de ani existenta a modelului Clio , cu o editie limitata exclusiva a versiunilor in trei si cinci usi Clio, Clio Estate si Clio Renault Sport.

"The Small Car with Big Car Attributes" a avut peste 10 milioane de exemplare vandute la nivel mondial, prima generatie a lui Clio a fost vanduta in 4 milioane de exemplare. Clio a strans doua premii "Car of the Year" si a devenit primul model de segment B care a reusit sa sa obtina cinci stele in cadrul testelor de siguranta EuroNCAP.

Intitulata 20th, editia speciala Clio se va distinge prin sigle pe montantii B, finisaj  de culoare neagra al barei de protectie fata si al oglinzilor laterale, precum si printr-o vopsea luciosa speciala. Producatorul francez pune la dispozitia clientilor sai doar doua culori pentru exterior : alb si negru. Noua versiune vine echipata cu jante de aliaj de 17 inch.

Potrivit Renault, "lista de caracteristici care sporesc confortul include oglinzi retrovizoare exterioare rabatabile electrice, geamuri electrice. Pe frontul de siguranta, Clio R.S, 20th vine cu cruise control si limitator de viteza si airbag-uri cortina".

Editia speciala va fi comercializat in Europa din luna martie si va avea preturi incepand cu 14,350 euro, in timp ce Clio Renault Sport '20th "va avea un pret de pornire de 24,700 euro.

Cititi mai multe pe Auto.ro   

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea