Stiinta & Tehnologie

#20 de ani #editia speciala #renault clio 20th

Renault Clio 20th, editia care sarbatoreste 20 de ani ai modelului francez

Renault a prezentat editia limitata "20th" a modelului Clio, pentru a celebra cei 20 de ani de activitate a modelului subcompact.

Pentru a sarbatori cei 20 de ani de existenta a celui mai popular model al sau, Renault va lansa o editie speciala, botezata Clio 20th. Vandut in peste 10 milioane de exemplare in cele doua decenii de activitate, subcompactul francez si-a adjudecat de doua ori titlul de " Masina Anului " si a fost primul model din clasa mica etichetat cu cinci stele in cadrul testelor EuroNCAP.

Versiunea aniversara va fi disponibila pe ambele variante de caroserie ale modelului, hatchback si SporTour, si va aduce o doza de individualism francezului. La nivel exterior, editia limitata vine cu o culoare metalizata neagra, cu spoilere in nuanta caroseriei, cu oglinzi Nero acasa .ro/ acasa .ro/nacre" title="nacre">nacre " title="nacre">Nacre si jante cu model special.

La interior, culoarea de baza este gri antracit, regasita la nivelul plansei de bord si a consolei centrale. Nu lipsesc logo-urile "20th" la nivelul caroseriei si al habitaclului. Lista de dotari standard a fost si ea imbogatita cu o navigatie Carminat Tom-Tom, cu aer conditionat automat, cu pilot automat , cu Radio CD si MP3.

Preturile vor porni de la aproximativ 13.000 de euro si vor ajunge chiar si pana la 25.000 de euro in cazul versiunii de performanta RS, care adopta o caroserie in culorile alb si negru.

Cititi mai multe pe Automarket.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea