Stiinta & Tehnologie

#renault #kangoo #tomtom

Renault a lansat Kangoo Tom Tom Edition

Renault a dezvaluit editia speciala Kangoo Tom Tom Edition. TomTom Edition este de-a cincea versiune Kangoo disponibila in Franta, dupa Authentique, Expression si Privilege.

Noile elemente disponibile pentru Kangoo sunt sistemul de navigatie Carminat TomTom, cu display color de 5.8 inch, Clima Control Pack, stergator de parbriz si activare automata a farurilor, plafon panoramic, bare de ancorare din crom , plus numeroase elemente de stilizare pentru exterior, cum ar fi jante de aliaj de 16 inch Kilimandjaro si masti pentru blocurile optice de culoare inchisa.

In interior, noul Kangoo vine cu tapiserie bespoke Marina, instrumente de piele de culoare alba.

Producatorul francez a pus la dispozitia clientilor sai cateva optiuni pentru TomTom Kangoo Edition, inclusiv ESP + ASR, sistemul de control al tractiunii, vopsea metalica sau perlata, plus geamuri electrice spate.

Preturile pentru noua serie Kangoo porneste de la 19.750 de euro pentru  versiunea 1.6 litri 16V 105 motor de bioetanol E85 si poate ajunge la la 21.600 de euro pentru versiunea 1,5 litri dCi 105 CP.

Cititi mai multe pe Auto.ro    

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea