Stiinta & Tehnologie

#masini #renault #renault clio #masini noi #renault clio rs

Renault a dezvaluit noul Clio RS la Salonul Auto de la Paris

Noul Renault Clio RS a fost prezentat recent la Salonul Auto de la Paris. Noua generatie Clio RS vine echipata cu un motor 1.6 Turbo de 200 cai putere si o transmisie EDC cu doua ambreiaje si sase trepte.

Clio RS va avea parte de doua versiuni, una cu sasiu Cup si alta cu sasiu Sport, ambele fabricate la uzina RenaultSport din Dieppe.

Cei care vor achizitionat noul Renault Clio RS vor descoperi butonul R.S. Drive. Cu ajutorul acestuia, conducatorul auto poate seta comportamentul motorului si cel al transmisiei EDC. Activand R.S. Drive, soferul poate opta pentru unul din cele trei moduri disponibile: Race, Sport si Normal.

O alta noutate este functia R-Sound Effect din cadrul sistemului R-Link. Aceasta genereaza o serie de sunete ale unor motoare produse de Renault si le transmite prin difuzoarele masinii. Sistemul R-Link mai ofera si alte functii: climatizare cu reglare automata, acces fara cheie, Bluetooth, conexiune USB etc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea