Stiinta & Tehnologie

#service dacia #reparatii mecanice #reduceri reparatii dacia

Reduceri de pana la 25% la reparatiile mecanice in unitatile service Dacia

In perioada 18 - 23 iunie 2012, Dacia ofera reduceri de pana la 25% la reparatiile mecanice efectuate asupra masinilor din portofoliul sau.

"Clientii Dacia vor beneficia de o oferta constand in reducerea valorii facturii pentru reparatiile de natura mecanica efectuate asupra vehiculelor marca Dacia. Valoarea facturii la care se va aplica reducerea va trebui sa depaseasca 200 lei + TVA. Reducerea se va aplica la valoarea globala a facturii si va fi egala, in procente, cu varsta vehiculului Dacia al clientului, exprimata in ani, inmultita cu trei. Reducerea maxima acordata nu va depasi insa 25% din valoarea facturii unei interventii, chiar daca varsta masinii este mai mare de opt ani", se arata intr-un comunicat Dacia.

Aceasta oferta este valabila pentru orice model Dacia, indiferent de anul de fabricatie al acestuia. Reducerea va fi acordata de catre service-urile autorizate Dacia pentru piese de origine Dacia, piese Motrio, precum si pentru manopera aferenta inlocuirii lor.

Sursa foto: renault-serus.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea